Monthly Archives: March 2013

Fék javítása

Szakembereink gyorsan és hatékonyan megjavítják fékberendezéseit, ez nagyon fontos az Ön biztonsága érdekében. Ha bármi problémája van a fékkel, azonnal forduljon kollégáinkhoz tanácsért!

Biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz munkánkkal és hosszú távon is biztonságosan tud majd közlekedni.

A gépjárműhasználat biztonságos feltétele a rendszeres fékvizsgálat, évente egy alkalommal ellenőriztesse fékjeit, ha a következők közül bármint is tapasztal:

–          a fékpedál megnyomásakor csikorgó hangot hall;

–          ha súrlódó hangot hall, akkor azonnal forduljon szervízhez;

–          ha fékezéskor az autó remeg;

–          ha nehézségbe ütközik a megállás, nem elég hatékony a fék;

–          ha az ellenőrző lámpa felvillan a műszerfalon.

Ha ezek közül, hogy bármi mást észlel, azonnal hozza el a szervízbe autóját, és a hibakeresés után szakszerű javítással, kedvező áron állunk rendelkezésére akár rendszeres, akár sürgős javításról van szó!

Általános karbantartás

Olajcsere

A tiszta megnöveli a motor élettartamát, hatékonyabb működést tesz lehetővé. Követni kell a kézikönyv utasításait. Ellenőrzése rendszeres intervallumonként történik.

Hűtőrendszer ellenőrzése

Ellenőrizzük a hűtőfolyadék és a fagyálló szintjét. Ezek a folyadékok fontosak a fagyás és a túlmelegedés elkerülésében.

Légszűrő ellenőrzése

A jó légáramlás elengedhetetlen a hatékony működés érdekében, növeli a motor élettartamát és fogyasztására is hattásal van.

Akkumulátor ellenőrzése

Ha akkumulátora nem működik, akkor az autója sem fog. Rendszeresen ellenőrizni kell a töltésszintet, figyelni kell a világítás és egyéb elektronikai eszközök használatára. Vész esetére tartson tartalék indítókábelt az autójában.

Ha új akkumulátorra van szüksége, szakembereink segítenek Önnek a megfelelő kiválasztásában!

Az akkumulátor veszélyes hulladék, ezért semmi esetre se dobja az általános hulladékok közé.

Fék és futómű vizsgálata

Az Ön biztonsága érdekében fontos, hogy a fékek jó állapotban legyenek. Ha bármi észrevétele van a fékek működésével kapcsolatban, azonnal forduljon szervízünkhöz!